Ангел – ако сте видели в съня си ангел, чакат ви

...
Ангел – ако сте видели в съня си ангел, чакат ви
Коментари Харесай

Пълният съновник на Баба Ванга – всички трябва да го знаем!

Ангел – в случай че сте видели в съня си ангел, чакат ви спокойни и щастливи времена. Ако видите ангел над главата на непосредствен – предвещава, че душата му ще се придвижи в другия свят.

Болест в съня – не го приемайте като нещо трагично. Според библейското пояснение болестта се изпраща до хората като наказване за греховете им, с цел да се пречистят с мисли, усеща и дейности. Ако сънувате, че сте заболели, висши сили предизвестяват, че е време да преосмислите своята позиция и полезности.

Буря – този знак се смята за божествено проявяване. Ако сте изплашени от гръмотевица или гръм – свидетелства, че не водите правоверен живот, по тази причина се смята за предизвестие от горната страна. Отнесете се деликатно към своите стремежи и пристрастености.

Ваза – символизира човешката душа, приятни усеща ви чакат, намерили сте естетика – постарайте се да не я изгубите.

Вампир – знак на промени, съдбовни събития, които могат да доведат до премеждия. Ако ви атакуват – нечовечен удар от ориста, допустимо е да изгубите някой непосредствен или безценен за вас човек.

Венчавка – инспекция на възприятията към обичания. Ако присъствате на женитба – ще изпитате в реалност нараснало възприятие на фамилиарност.

Въже – в случай че в съня ви се раздра – това е предизвестие за смъртна опастност. За да избегнете неприятностите, е належащо да деянията извънредно огромно внимание.

Вода – знак на смяна, обновления. Ако пиеш в съня си чиста студена вода – взаимоотношенията ще се подобрят и ще бъдете въвлечени в развой на филтриране. На вас ще гледат с друго око.

Война – доста неприятно предвещание, заболявания и апетит. Тежки времена за възрастни и деца, а изключително за младите – ще водят война и умират. Ако участвате в бойни дейности – неволя може да допре вас и вашите близки. Бъдете деликатни в дейностите си.

Врана – тя постоянно е драматичен предвестител – със своя тон и дори с появяването си е симптом на неволя. Ако са врани, кръжащи във въздуха или в стая, то с обкръжаващите ви в скоро време ще възнекне спор, в който ще пострадат доста хора.

Гост – този знак значи непредвидена вест. Възможни са непотребни разноски. Сън, в който се приготвяте за посетители – отегчителен и монотонен живот. Неочаквани посетители – ще получите неприятна вест.

Гроб – в случай че видите траурна гала – в близко време ще се изправите лице в лице с вътрешен боязън. Ако е написано вашето име – би трябвало да измененията своите привички, че дори и живота си. Пуст гроб – вътрешно опустошаване.

Пари – в случай че намерите – някой от обкръжаващите ви готви огромно зло. Бъдете нащрек с хората към вас. Не взимайте нищо от земята – точно посредством това неприятните хора се стремят да навредят.

Земя – плодородната земя предвещава богат живот. Пустиня – в бъдеще може да ви чака беднотия и неудачи в работата. Ако видите процепена, напукана земя – предупреждение за трусове, които ще вземат жертви.

Огледало – в случай че видите личното си отражение, в действителния живот вие се интересувате доста от това, което мислят другите за вас. Често анализирате постъпките си, само че забравяте за вътрешаната естетика. Постарайте се да се вгледате в душата си и тогава животът ви ще се извърши с благополучие и радостни събития.

Змей – пълзящ по земята – битка с зложелател, който е решен на открита война. Ако е злобен – малко евентуално е да го успехите, тъй като той е мощен и подъл.

Деца – в случай че се видите дете – в действителния живот няма да се държите уместно. Ще се обиждате постоянно, от време на време ще оскърбявате близките, без да забележите. Ако видите доста деца – удостоверение, че ви предстоят проблеми, за чието разрешаване се изискват в допълнение време и изпитание.

Път – прав и необятен – в действителността сте на правилен, само че не напълно лек път. Ако е лъкатушен – вашите мисли и действия могат да ви донесат неприятни резултати. Движите се в неправилна посока.

Душа – в случай че видите своята душа над тялото си – то вие сте религиозен. Винаги премисляте, преди да започнете нещо. Сред другите сте прочут с честността, благородството и милосърдието си. Ако се отделя от вашето тяло – съществено заболяване или гибел.

Еднорог – въплъщава благополучие.

Жажда – в случай че сте жаден в горещо време – вашите мисли са обърнати прекалено много към материалния свят. Помислете за духовността си. В съня си утолявате жаждата с мътна вода – вашите другари или сътрудници могат да ви предадат или излъжат.

Икона – в съня ви се намира у дома – ще има набожен спор, нарушение на хармонията.

Изповед – в случай че се изповядвате в съня си – ще извършите недостойна постъпка нескрито, за която ще съжалявате. Ако сте в ролята на духовник – тежък интервал, в който околните ви ще търсят от вас помощ, само че ще ви бъде труно да им помогнете. Проявете искреност.

Книга – значи мъдрост. Ако са доста – в действителността се затруднявате да изберете вашия витален път или цели.

Пръстен – нерешени проблеми. Ако поставяте пръстен на обичан човек – символизира вашата честност.

Кръст – амнистия, предпазени сте от зло. Ако носите – простите на този, който ви е обидил. Ако ви простят на сън – вашият ангел-хранител ви пази от злощастие.

Кръв – предизвестява за спор с околните ви. Ако се пробвате да спрете кръвотечение – тъгувате за ваш непосредствен мъртъв човек. Ако е на дрехата ви – ваш непосредствен ще навреди на репутацията ви.

Майка – в случай че я сънувате както е в реалност – в близко време не чакайте съществени промени. Ако тя е мъртва и я сънувате – обърнете внимание на думите, които ви споделя, и на дейностите й – тя ви предизвестява за нещо. Ако тя в реалност е здрава и изпълнена със сили, а в съня отпаднала – отнесете се деликатно към нея, допустимо е неумишлено да сте я обидили.

Могила – прокоба, че ориста ви радикално ще се промени в позитивна тенденция. Ако са няколко – неподходящи събития. Само молитвата ще ви върне вярата.

Молитва – в случай че се молите в съня си – чака ви триумф в делата, а в фамилията ще пристигна насладата.

Мълния – опустошения и злощастие. Отнесете се съществено към здравето, изключително на дихателните пътища.

Мост – вяра, клетва за честност. Ако в съня вървите по мост и той ненадейно се унищожи – ще ви съобщи човек, на който сте се доверявали.

НЛО – в случай че се спуска – чакате чудеса, вместо да се обърнете към себе си.

Нож – в случай че в съня си порежете ръката – околните ще се опитат да ви наложат мнението си. Това в скоро време ще прерасне в спор. За жена – в случай че попадне в ръката й нож – ще се появи чужд мъж, който ще заеме значимо място в живота й.

Огън – изменничество от страна на околните.

Под – в случай че миете – триумф в работата, само че не отстоявайте непременно своята позиция. Ако сънувате, че се разтваря и вие падате – някой ще се опита да ви попречи, бъдете деликатни.

Шамар – в случай че получите от някого пестник – ще извършите решителна крачка, която ще утвърди ситуацията ви в обществото. Ако ударите на някого пестник – предвещава неуспех.

Дъга – над главата ви – това е възвишен знак. Ако видите след дъжд дъга – нещо прелестно и изумително ви чака.

Рана – по тялото – не ви чака положително в близкото бъдеще. Ако ви ранят – смяна в персоналния живот. Ако отказвате помощ на ранен – дава ви се опция да извършите положително дело.

Раждане – значими промени в живота, решение на проблем. Ако са мъчителни, само че всичко е наред – чакат ви сложни дни, само че всичко ще приключи добре.

Сватба – ще прекарате прелестно вечерта или ще се появи човек, който може да се окаже смисълът на живота ви. Ако е вашата женитба – би трябвало да вземете мъчно решение.

Свещ – горяща – прекрасен знак – мир в фамилията.

Свещеник – време е да се обърнете към Бог и да се покаете за греховете си. Такъв сън пророкува триумф във всяко начинание.

Смърт – в случай че умирате – чака ви дълъг и благополучен живот. Вашият обичан няма да ви изостави в никакъв случай. Ако сте сам/а – следва ви сантиментално запознанство. Ако умира значим за вас човек – внимавайте какво и по какъв начин говорите.

Куче – бездомно – ваш другар се намира в затруднено състояние и му е нужна вашата помощ, само че му е неловко да я потърси. Ако сънувате бяло куче – постоянно може да разчитате на помощ от другар.

Затвор – в случай че в съня си вие сте затворен – не в точния момент ще ви предупредят за заплаха или просто ще ви предадат.

Удар – в случай че нанасяте мощен удар – би трябвало да осмислите живота си. Ако удряте някого – непредвидена вест. Ако вие сте се измъкнали от удар – в действителността постоянно ще можете да се измъквате от обстановки, само че внимавайте – не се товарете с непознати проблеми.

Възел – знак, който предвещава житейски проблеми. Ако вършиме възел – вие сами се пробвате да разрешите казуса, само че още повече се заплитате. Сън, в който срязвате възел – на правилен път сте и ви чака триумф.

Прибиране на реколтата – вашите старания ще бъдат възнаградени. Ако погине – работете над духовното ви израстване, запитайте се дали вярно възпитавате децата си.

Факел – в случай че държите в ръка – ще достигнете висота. Ако ви служи за осветление на път – ще постигнете задачите си с изпитание.

Снимки – разглеждате своя фотография – не изпитвате наслада от работата си, от фамилния живот и дори от външността си. Работете над себе си.

Хляб – благосъстояние. Ако ядете – без изпитание ще сполучите. Ако нарязвате – не е добър знак.

Цветя – в случай че късате за букет – приобщавате се.

Църква – в случай че влизате – постъпките ви са егоистични. Трябва да помолите за амнистия.

Ябълка – знак на мъдрост и премия.

 

Дама.Бг
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР